Saturday, November 30, 2013

pastane usulu nisastali un kurabiyesi

Selam degerli site okurlarimiz. Yogun talep üzerine sizlere bugün pastane usulu nisastali un kurabiyesi makalesini sunmaya karar verdik.


Un Kurabiyesi Tarifi Tereyağlı Pudra Şekerli Bademli Cevizli, pastane usulü un kurabiyesi yapmak tarifi, oktay ustanın un kurabiyesi tarifi, nişastalı un kurabiyesi nasıl yapılır tarifi, oktay usta un kurabiyesi, un helvası tarifi, kurabiye tarifleri, un kurabiyesi pişirmek, kurabiyeler, cevizli un kurabiyesi tarifi.



Un Kurabiyesi Tarifi


Malzemeleri:


  • 200 gram tereyağı

  • 25 tane badem içi veya fındık içi

  • 250 gram pudra şekeri

  • Yarım kilo un



Yapılışı


Yağı ve pudra şekeri elle iyice karıştırın.  


Unu ilave ederek tekrar karıştırın.


Hazırladığınız hamuru buzdolabında yarım saat bekletin. 


Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak şekil vererek tepsiye dizin. 


Her birinin üstüne birer badem veya fındık koyun. 


Önceden ısıtılan fırına verin. 


Kurabiye pembeleşmeye başladığında fırının kapağını açık şekilde pişirin. 


Böylece kurabiyeniz kızarmayacak beyazlığını koruyacaktır.



Bu makale hakkinda daha fazla bilgi gorebileceginiz degerli bir web sayfasi : tavsanli kurabiyesinin yapilisi

No comments:

Post a Comment